Образователна игра "Посоки", Educo

  • Марка: Educo
  • Кат. номер: E523054

Картите със задания имат 8 подобни квадрата с обекти, обърнати в една или друга посока. Целта на играта е детето да намери картите с изображения, които са кодирани да вървят с една от картите със задания. Детето трябва да постави картата с изображение до съответстващ обект със същата посока. Ако са поставени правилно, когато се обърнат, картите разкриват голяма картинка.

 

Правила:

Вземете карта със задание и осемте карти с изображения, на които е показан същият символ. Поставете картите с изображения на правилните места до картата със задание. Обърнете картите с изображения, за да проверите как сте се справили.

 

Тази образователна игра помага на децата да научат посоките, да ги разпознават и назовават правилно и развива пространствената им ориентация.

 

Съдържание:

- 8 пластмасови карти със задания,

- 64 пластмасови карти с изображения,

- Красива дървена кутия за съхранение с размер 34 x 20 x 6 см.

Direction_Game-E523054-Product_Manual.pdf
107,00 лв. 74,90 лв.
Базова цена: 74,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
4+
Размер
34 x 20 x 6 см
Материал
Пластмаса, Дърво
Тегло
3,170 кг
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.