Образователна игра "Нарисувай и изтрий", Educo

  • Марка: Educo
  • Кат. номер: 3023000

Дорисувайте детайлите на изображенията с маркер за бяла дъска. Проверете дали сте дорисували картинките правилно. След това просто изтрийте картата с влажна кърпа.

 

Символът на картата със задание показва нивото на трудност. Децата могат да правят и точки за свързване, с помощта на които след това друго дете или те самите да довършат картинката. 

 

Тази игра подобрява фината моторика и координацията око-ръка на децата. В комплекта не са включени маркери за бяла дъска.

 

Съдържание:

- 12 карти с пластмасово покритие с 24 задания,

- Красива дървена кутия за съхранение с размер 27 x 19 x 3 см.

3023000-Draw_and_wipe-Product_Manual.pdf
89,00 лв. 62,30 лв.
Базова цена: 62,30 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
4+
Размер
27 x 19 x 3 см
Материал
Дърво, Пластмаса
Тегло
1,200 кг
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.