Образователна игра Educo - Тематични квартети

  • Марка: Educo
  • Кат. номер: E522130

Образователна игра за упражняване на уменията за категоризиране, наблюдателността, социалните и езиково-когнитивните умения. Целта е детето да намери и събере правилните четворки от съответните теми, например всичките четири музикални инструмента, животни, и т.н.

 

 

Правила на играта:

Картите се раздават поравно на децата. Пръв започва играчът отдясно на раздаващия картите. Той или тя иска от един от другите играчи карта, която му е необходима, за да събере квартет. Всяка една карта от дадена тема е част от целия квартет - всичките четири карти от темата. Ако другият играч има тази карта, то той или тя трябва да я даде и продължават така, докато първият играч поиска карта, която другият няма. Играчите може да искат само карта от тема, от която вече имат поне една карта. Печели играчът, който събере най-много квартети.

 

Съдържание на комплекта:

- 36 карти (9х4);

- красива дървена кутия за съхранение.

34,00 лв.
Базова цена: 34,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
4+
Размер
32 х 14 х 5 см
Материал
Дърво
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.