Образователна игра Cayro - "Руми Класик"

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C711

Представяме на вашето внимание простата, но много забавна и образователна игра Руми Класик.

 

Руми Класик, в метална кутия – какво да научим за играта?

Всеки играч трябва да комбинира така плочките, които има като събира еднакви цифри с различни цветове или пък поредица от цифри в еднакъв цвят. Накрая трябва а остане без свободни плочки.

 


Това е една от най-вълнуващите игри, при които от играчите се изисква да комбинират своите жетони в групи от три или повече и да достигнат 100 точки възможно най-бързо. Максималният брой играчи, които могат да се включат в играта, са 4-ма. Печели онзи, на който пръв му свършат жетоните.  

 

Размер на жетоните: 1.8 x 2.5 x 0.4 см.

 

Времето за игра е приблизително 30 минути. В комплекта са включени 106 жетона.

 

Позволете на малчуганите да прекарат времето си в приятната компания на приятели, докато стимулират развитието на важни качества, като: концентрация, логическо мислене, бързина, пространствено ориентиране и прочие.

37,90 лв.
Базова цена: 37,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
8+
Материал
Пластмаса, Метал
Размер на опаковката
25 x 25 x 4.5 см
Брой играчи
2, 3, 4
Брой части
106
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.