Намери и преброй до 20

  • Марка: Educo
  • Кат. номер: E523240

Играта "Намери и преброй до 20" стимулира броенето и разбирането на числата до 20, а също така и наблюдателността и концентрацията при децата. След като числата и броенето до 20 бъдат усвоени, детето може да премине и към смятане.

 

Целта на играта е детето да намери на тематичните изображения предметите, показани на лентите със задания. За всеки открит предмет трябва да сложи едно мънисто на поставката. След това трябва да преброи мънистата и да каже колко са търсените предмети. На гърба на лентите са показани отговорите, изписани с цифри с цел самопроверка. В по-сложния вариант, детето може да пресмята общия брой мъниста на намерените предмети като със сметало.

 

Съдържание:
6 пластмасови тематични карти
6 пластамсови ленти със задания
120 пластмасови мъниста
1 дървена кутия

125,00 лв. 106,25 лв.
Базова цена: 106,25 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
5+
Размер
36 x 24 x 8.5 см
Материал
Пластмаса, Дърво
Тегло
5.100 кг
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.