myRoodi - Фризби, 3 броя

  • Марка: TicToys
  • Кат. номер: 191860

myRoodi е комплект от три фризбита, изработени от здрав, траен картон и предназначени за игра на закрито. Те са специално предназначени за малки деца (4+ години), които могат да ги хвърлят лесно и безопасно.

 

Децата могат да проявят своята креативност, като оцветят рисунките върху фризбитата. Картинките на всяко фризби са различни - морски свят, сафари и космос.

 

В комплекта са включени инструкции за прегъване и хвърляне, идеи за игра и любопитна информация за произхода на тази забавна игра. 

 

Съдържание:

- 3 фризбита, изработени от здрав картон, предназначени за игра вкъщи (Ø 20cm).

- Децата лесно се научават да играят с тях. Фризбитата са леки и затова няма риск от наранявания. Летят на разстояние между 2 и 8 метра.

- 3 весели мотива за оцветяване - подводен свят, сафари и космос.

- Включва инструкции за игра и любопитни факти за това как се е появило фризбито. 

Произведено в Лайпциг, Германия.

9,90 лв.
Базова цена: 9,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
4+
Размер
Ø 20cm
Материал
Картон
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.