Музикален свят - бебешки ксилофон с чукче и топки, Lelin

  • Марка: Lelin
  • Кат. номер: L21021

Ксилофон с метални пластини и чукче с дървени топки - една интересна двойна комбинация за безкрайно забавление на малките деца.

Играчката насърчава интереса на детето към музиката. Благодарение на гумената топка в края на палката детето няма да се нарани, затова играчката е подходяща и за по-малки деца (над 12 месеца).

 

Комплектът включва:

- дървена основа с цветни пръчици (ксилофон с метални пластини на дървена основа);

- 3 дървени топки: червена, синя и зелена;

- палка с гумен връх. 

 

Около всяка от дупките има кръг в цвета на топките. Когато детето постави топките в дупките и започне да ги удря с палката, те падат върху наклонения ксилофон. В резултат на това той издава различни звуци. Ксилофонът може да бъде изваден, за да се ползва като обикновен ксилофон.

45,90 лв.
Базова цена: 45,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
1+
Материал
Метал, Дърво, Гума
Тегло
1.115 кг
Размер на опаковката
13.8 x 26 x 14.2 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.