Момче с магнитни дрехи за преобличане Lelin - "Професиите"

  • Марка: Lelin
  • Кат. номер: L20071

Играчка за всички малки момчета, които мечтаят да станат пожарникари, полицаи или спортисти, както и за момичета, които просто искат да си поиграят в сферата модата.

 

Играчката спомага за подобряване на фините моторни умения, но също така развива и въображението на детето. Благодарение на различните облекла могат да бъдат създадени много комбинации и момчето може да бъде облечено в различни костюми - на пожарникар, на полицай или на футболист. Така, докато играят, децата ще се запознаят с различните професии.

 

Комплектът съдържа 34 елемента:

  • магнитна фигурка на момче;
  • поставка;
  • дрехи на хора с различни професии.

 

 

Играчката е направена с големи детайли. В комплекта ще намерите принадлежности като шапки, топка, различни обувки или чадър. Размери на фигурата: 17 х 6 см.

 

Всичко това се предлага в красива цветна кутия.

19,90 лв.
Базова цена: 19,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
17 х 6 см
Материал
Дърво, Магнити
Размер на опаковката
25.5 x 18.5 x 3 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.