Моята първа цветна градина от серия "Spring Garden", Orange Tree Toys

  • Марка: Orange Tree Toys
  • Кат. номер: OTT24176

"Моята първа цветна градина" на Orange Tree Toys съдържа всичко, което едно дете трябва да научи за засаждането и отглеждането на собствени плодове, зеленчуци и цветя! Този комплект е страхотен за насърчаване на социални и ролеви игри. Плъзгащият се капак влиза в задната част, за да се превърне в пергола за засаждане на магнитните домати и ягоди, с цветна леха за засаждане на слънчогледи и лалета. Долното чекмедже се прилъзва навън, за да се превърне в зеленчукова леха с броколи, моркови и червено цвекло. С "падащите" си цветни лехи и плъзгащ се капак, този комплект се съхранява удобно с всички части вътре.

 

"Моята първа цветна градина" на Orange Tree Toys е победител в "Junior Design Awards 2022". Този продукт се доставя в красиво проектирана, напълно рециклируема опаковка.  

 

Този продукт е изработен от FSC® сертифицирана дървесина. Избирайки този продукт, вие подкрепяте отговорното управление на световните гори. 

        

  • изработени от устойчиво-добита дървесина
  • изцяло без пластмаса
  • 100% рециклируема опаковка
  • проектирани във Великобритания.
110,80 лв.
Базова цена: 110,80 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
14,5 x 8,5 x 5,5 см
Материал
Дърво
Брой части
35
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.