Моят първи танграм Cayro

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C852

Искате ли детето ви да развие своето логическо мислене? Искате ли да подобри своята креативност? Искате ли да се забавлявате заедно?

 

Чрез игра децата могат да развият своето логическо мислене и креативност. С този танграм могат да се забавляват сами или с приятели. 

 

Играта Танграм е игра на търпение. Тя е създадена в Китай и е една от най-древните игри на света. Играта съдържа седем части или "тени". Те имат различни големини и форми. Подредени по определен начин, образуват квадрат. Седемте части на танграма са: 5 тригълници с различни размери, квадрат и успоредник. Именно тези седем части трябва да използвате, за да създавате различни фигури.

 

Наблюдавайте как частите на танграма почти магически малко по малко променят формата си, като се трансформират в нова фигура. Тази игра е предизвикателство за въображението. С нея можете да проектирате хиляди различни фигури. 

 

Комплектът включва:

 

  • седем висококачествени дървени части;
  • 36 карти, разделени на 3 нива на трудност, така че да можете да измерите напредъка си.

 

Логическата игра Танграм е чудесен начин да научите децата си да бъдат по-концентрирани, сръчни, да мислят логически, да спомогнете подобряването на тяхната креативност, въображение и пространствено мислене. Подарете им удоволствие и забавление, в което несъмнено ще се влюбят!

39,90 лв.
Базова цена: 39,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
5+
Материал
Дърво, Пластмаса, Картон
Размер на опаковката
28 x 19 x 4 см
Брой играчи
1
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.