Микадо с пръстен-звезда и зарче Tooky Toy

  • Марка: Tooky Toy
  • Кат. номер: TL015

Това е една изключително забавна и интересна игра, която не просто успява да провокира въображението при най-малките, но има и образователен характер. Освен цветните пръчици, комплектът Микадо на Tooky Toys включва и пръстен и зарче. 

 

Игрите и играчките с марка „Tooky toy“ се отличават с прецизност на изработката и блестящ замисъл. При направата им влизат в действие специално подбрани материали, доказали многократно своята устойчивост и безопасност. Играчките преминават през десетки тестове за качество, преди да напуснат производствената фабрика. Буковата дървесна хвойна, използвана за моделирането на отделните елементи, е приятна на допир и гарантира часове наред безспирни забавления.

 

Правилата на играта са прости: Цветните пръчици се подреждат в сърцевината на звездата и зарът, който е включен в комплекта, следва да предопределя всеки следващ ход.

 

С помощта на тази игра децата се учат на търпение, подобряват концентрацията си, координацията око-ръка, фината моторика и пространственото си мислене. Играта въздейства успокояващо на нервната система, провокира развитието на немалко умения, както и цветовия гнозис.

 

Комплектът включва 29 части:

  • 27 пръчици с различна дебелина в три различни цвята;
  • пръстен във формата на звезда;
  • зарче с цветове.
17,90 лв.
Базова цена: 17,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Материал
Дърво
Тегло
0,400 кг
Размер на опаковката
20 x 18.8 x 4.2 см
Брой части
29
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.