Мемо игра с цветове Cayro - "Colorfind"

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C863

Обичате ли настолните игри? Търсите нова, интересна и занимателна игра, която да подарите на детето си, за да играе с приятели? Вярваме, че всеки един родител иска точно това за детето си, а защо не и да се забавлява заедно с него! Colorfind е мемо игра с цветове за концентрация, памет и забавление. Играта се играе от поне 2-ма играчи.

 

Докато играят, децата ще се смеят и забавляват, а също така ще развиват редица ценни и важни умения:

  • концентрация;
  • координация око-ръка;
  • зрителна памет;
  • научаване и различаване на цветове.

 

Комплектът съдържа 18 пръчици с цветни краища, зарче за игра и цилиндър. Извадете дървените пръчици и ги поставете в цилиндъра, така че цветните краища да не се виждат. Уверете се, че никой от играчите не е видял как са подредени. Поставете цилиндъра в средата на масата и нека забавлението започне!

 

Както при повечето детски игри, играта започва пръв най-малкият играч. Той хвърля зарчето, на което са обозначени различни цветове. Целта на играча е да намери дървената пръчица със съответния цвят, който му се е паднал. Ако уцели цвета, той взима пръчицата и я запазва за себе си. Ако е сгрешил, я връща на същото място и дава зарчето на следващия играч. Играта завършва, когато всичките 18 пръчици са извън цилиндъра. Печели този, който е събрал най-много цветни пръчици.

39,90 лв.
Базова цена: 39,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Материал
Дърво
Размер на опаковката
17 x 20 x13 см
Брой играчи
2, 3, 4
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.