Мемо игра Andreu toys - Диви животни

  • Марка: Andreu Toys
  • Кат. номер: GT201044

Обичате ли настолни игри? Искате ли да подарите на детето си интересна игра? Искате ли да подарите време за игра и забавление?

 

В тази игра децата трябва да запомнят местата на картите и да отворят по две еднакви карти, за да ги приберат. Когато картите свършат, играчът с най-много карти печели.

 

Това е страхотна образователна игра, която помага за разитието на паметта. С нея децата ще могат да играят и да се забавляват. Ще помнят местата на различните животни и ще познават къде са. Освен това помага за обогатяване на речника на по-малките играчи и способства за подобряване на езиковите им умения.

 

В тази игра с памет има 36 броя карти - 18 чифта. Размерът на всяка карта е 5 х 5 см.

16,90 лв.
Базова цена: 16,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
2+
Размер
5 х 5 см
Материал
Картон
Размер на опаковката
16 x 16 x 2.7 см
Брой играчи
2, 3, 4
Брой части
36
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.