Математическо домино Jegro - Събиране до 100

  • Марка: Jegro
  • Кат. номер: 1430002

Намерете сумата на отговора! Играта е част от поредица от 6 игри домино, всяка от които има различна обучителна цел. Всяка игра домино съдържа 10 различни игри с определени цветови кодове, така че децата лесно да ги различават една от друга.

 

Започнете, като поставите картата със стрелката. Стрелката показва посоката, в която трябва да се подреждат картите. На тази карта е показано и число в квадратче. Това е отговорът, чиято съответна сума (задача за събиране) трябва да бъде открита. Добавете картата с правилната задача за събиране.

 

Продължете да подреждате картите, които показват правилните сборове. Проверете дали всички карти са подредени правилно - първата карта със стрелката и последната карта трябва да имат еднакъв резултат.

 

 

Комплектът включва:

- дървена кутия с размери 24,5 x 17,5 x 3,5 см с отделен капак;

- 10 прозрачни пластмасови кутийки с по 15 пластмасови карти във всяка.

38,00 лв.
Базова цена: 38,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
8+
Размер
24,5 x 17,5 x 3,5 см
Материал
Пластмаса, Дърво
Тегло
0,900 кг
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.