Математически дъски Andreu toys

  • Марка: Andreu Toys
  • Кат. номер: 16131

Искате ли детето ви с лекота да направи първите стъпки в математиката, докато се забавлява? Имаме страхотно предложение за вас - математически дъски, с помощта на които ще се научи да смята като на игра!

 

Тази образователна игра ще помогне на детето в неговите първи стъпки в математиката, ще затвърди знанията му за аритметичните действия събиране и изваждане с числата от 1 до 10, ще го научи да мисли бързо и да следва правила. 

 

Комплектът включва две дървени дъски с гравюри за поставяне и задържане на дробните ленти по време на игра. По този начин детето ще практикува основни математически функции и множество упражнения. Дъските са проектирани така, че фигурите да не се движат по време на игра. 

 

В комплекта не са включени ТЕБЕШИР, ГУМИЧКА И ЛИНИЙКА.

51,90 лв.
Базова цена: 51,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
30 х 22,5 х 1 см
Материал
Дърво
Размер на опаковката
32 х 23 х 4 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.