Магнитни рисунки

  • Марка: Educo
  • Кат. номер: E523388

Тази игра подпомага фината моторика, визуалната категоризация и концентрацията. С нейна помощ децата тренират и се учат да правят гъвкави движения с ръката и пръстите си.

 

Комплектът съдържа 2 червени дъски, разграфени с малки дупчици, в които има метални топчета и 4 магнитни писалки, с чиято помощ децата "пишат" и "рисуват" по дъските. Когато детето доближи магнитната си писалка до някоя дупчица, металното топче в тази дупчица се придвижва нагоре, привлечено от магнита на върха на писалката. Към комплекта има и карти със задания.

 

Целта е детето да копира на дъските моделите и фигурите, показани на картите със задания, а може и да изписва цифри, букви, собственото си име или други думички. Освен това детето може да експериментира с моделите и да създава свои собствени изображения. Като допълнителна идея, можете да снимате измислените от детето модели и впоследствие да използвате снимките като задания.

 

На децата ще бъде интересно да разберат и как работи самата игра, като им обясните какво означава магнетизъм и как "работят" магнитите. 

 

 

Съдържание на комплекта:
2 червени дъски
4 магнитни писалки (2 на дъските и 2 допълнителни)
6 пластмасови карти със задания, съдържащи общо 12 задания
Красива дървена кутия за съхранение

Magnetic_Design_Board_-_Product_Manual.pdf
107,00 лв.
Базова цена: 107,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
33 x 18 x 6 см
Материал
Дърво, Пластмаса
Тегло
2,2 кг
Цвят
Натурален, Червен
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.