Магнитни пръстени за трикове с пръсти, комплект от 3 пръстена

  • Марка: White Label
  • Кат. номер: 566

Сложи един от пръстените на върха на показалеца си, а другите два прикрепи към първия и можеш да започнеш с фокусите - да въртиш, да премяташ, да прехвърляш пръстените с най-различни движения. Ако сложиш два пръстена на два пръста, можеш да премяташ и прехвърляш около  и между тях третия. Възможностите да покажеш своята сръчност са безкрайни!

 

Потърси в YouTube идеи за още повече трикове - по-лесни или по-трудни. Ако комбинираш повече от три пръстена, възможностите се увеличават.

 

Можеш да играеш и забавни игри. Организирай си нещо като хокей с магнитни пръстени. Постави два от пръстените на масата, на известно разстояние един от друг и след това се опитай да плъзнеш третия между тях. Ако не се "слепят", си успял да отбележиш гол! Доближи двата пръстена на "вратата" още малко и опитай пак!

 

Вътрешният диаметър на пръстена е 2 см.

9,90 лв.
Базова цена: 9,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
8+
Материал
Пластмаса, Магнит
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.