Магнитна игра Cayro - "Шах и дама", голяма 32 x 32 см

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C455

Игрите и забавленията са част от живота на всяко едно щастливо дете. Всъщност как би изглеждал светът през невинните детски очички, ако липсваха всички тези атракции и всепоглъщащи приключенски творения? Може би твърде скучен, сив и безинтересен.

 

Днес предлагаме на вниманието на родителите и техните прекрасни малки създания магнитната игра - Шах и дама. Това е една от онези логически забави, които умело подканват малчуганите към концентрация, координация, мисловна дейност, а защо не и креативност. В опитите си да преборят опонента си, те се учат на бързина и точна преценка.

 

 

Магнитна игра, Шах и дама – защо да купим ?

 

Несъмнено можем да ви предложим тази игра като една от най-интересните в нашия каталог. Освен класическата игра на шах,  тя позволява и да разнообразявате, като смените фигурите и стартирате забавлението с дама.

 

Съвсем спокойно можете да пътувате с нея, тъй като магнитната дъска позволява на фигурите да бъдат добре закрепени за плоскостта, дори и при някаква странична намеса.

 

Магнитна игра, Шах и дама е едно от онези забавления, от които нито един родител не бива да лишава своето дете!

54,90 лв.
Базова цена: 54,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
7+
Размер
32 x 32 см
Материал
Пластмаса, Магнит
Размер на опаковката
32 x 16 x 4.5 см
Брой играчи
2
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.