Магическа топка Cayro - "Rainbow ball"

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: YJ8626

Вашето дете обича логически игри и искате да го зарадвате с малко по-нестандартен подарък? Представяме Ви едно ново предложение на испанската марка Cayro, което ще забавлява вашето дете часове наред!

 

Магическата топка наподобява познатите на всички кубчета на Рубик. Развива логическото мислене на вашето дете, но е и занимание за намаляване на стреса и облекчаване на напрежението. Тази игра ще накара детето ви да играе часове наред и да си даде почивка от компютърните игри и смартфони.

 

Цел на играта:

 

Магическата топка Rainbow Ball се състои от 11 топки с различни цветове и 12 дупки със съответните цветни пръстени около тях. Целта на играта е да прехвърляте топките от една дупка в друга, докато топките съвпаднат с дупките от съответния цвят. Топките могат да се придвижват с помощта на празния отвор, който позволява на топчетата вътре да се разбъркват.

 

На пръв поглед играта изглежда проста, но е възможно да затрудни децата. Това я прави интересна и занимателна. Най-важното е, че когато детето подреди цветната магическа топка, ще се почувства победител!

 

Диаметърът на магическата топка е 7 см.

15,90 лв.
Базова цена: 15,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
6+
Размер
7 см
Материал
Пластмаса
Размер на опаковката
11.5 х 7 х 17 см
Брой играчи
1
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.