Логическа игра Goula - Град

  • Марка: Goula
  • Кат. номер: 50200_Goula

Детето ви обича ли логически игри? В играта на Goula детето трябва да нареди сградите в града според картата, която му се е паднала. То трябва да съобрази както цвета, така и мястото на сградите. Малките Знайковци и Знайки ще имат възможност да подредят свой собсгвен град!

 

Играта се състои от основа с илюстриран фон, 14 дървени части и 45 карти с предизвикателства. Образователна и забавна, тази игра насърчава концентрацията на детето, като същевременно развива ориентацията му в пространството. Детето започва със зелените карти, след което има прогресивни нива на трудност.

 

С реденето на различните карти децата ще стават все по-добри и ще подобрят своята пространствена ориентация. Играта насърчава логическото и пространствено мислене, фината моторика и когнитивните умения.

47,90 лв.
Базова цена: 47,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Материал
Дърво
Размер на опаковката
25 x 19 x 6 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.