Логическа игра Cayro - "Танграм за двама"

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C123D

Логическа игра Танграм за двама – защо да купим за своето дете ?

Играта е сходна на класическата версия. Този Танграм успява да постави на изпитание визуалното възприятие и на двамата играчи. Всеки от тях трябва да избере карта на случаен принцип и с еднакво ниво на трудност. От едната страна на картата е силуетът на фигурата, която трябва да бъде направена, а от другата – самото решение.

 

Играта способства изключително много за насърчаване на пространствената ориентация и въображението при малчуганите. Тя несъмнено успява да засили желанието за победа и при двамата играчи. Гарантираме ви, че децата ви ще попият изключително много знания, докато прекарват време в подреждане на отделните елементи, напълно безопасни за тях.

 

Логическата игра Танграм за двама е перфектният начин да научите децата си да бъдат по-съсредоточени, концентрирани, сръчни, да мислят логически, да спомогнете подобряването на тяхната креативност и въображение. Подарете им удоволствие и забавление, в което несъмнено ще се влюбят.

35,90 лв.
Базова цена: 35,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
5+
Материал
Пластмаса, Картон
Размер на опаковката
37 x 17 x 3.5 см
Брой играчи
2
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.