Логическа игра Cayro - "Танграм"

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C123

 

Логическа игра  Танграм в кутия – защо да купим за своите деца?

Великолепното забавление поставя своето начало преди много години. То се появява за пръв път в Китай и от  този момент нататък се превръща в любимо занимание за малки и големи.

 

В комплекта ще попаднете на 7 елемента, наречени Тани: 5 триъгълника с три различни размера, квадрат и успоредник. Ако бъдат подредени заедно, то всички тези фигури образуват квадрат. Но от тях могат да бъдат сътворени  хиляди различни изображения. Това е и целта на играта.Това фантастично забавление има няколко основни цели: подобряване на визуалното възприятие, пространственото ориентиране и концентрацията. Събужда въображението и креативността, подсилва способността за разработването на нови идеи и фантазии.

 

Логическата игра Танграм в кутия е чудесен начин да разнообразите ежедневието на вашите малчугани, предлагайки им възможността да се гмурнат в света на необятното въображение и безгранична креативност.

24,90 лв.
Базова цена: 24,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
7+
Материал
Пластмаса, Картон
Размер на опаковката
15 x 15 x 3 см
Брой играчи
1
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.