Кула от картонени кубчета за най-малките Tini Toys - "Превозни средства"

  • Марка: Tini Toys
  • Кат. номер: SKC1427

Картонените кубчета "Превозни средства" на Tini Toys са страхотна играчка за деца над 12 месеца! Те са цветни и образователни, от друга страна са леки и за най-малките Знайковци и Знайки няма опасност от нараняване.В комплекта ще намерите десет различни по големина и цвят кубчета, като на всяко от тях има изображения на превозни средства и животни. Под всяко превозно средство и животно има надпис на български език, който указва какво е то.

 

Освен развиване на езиковите умения, тази образователна играчка стимулира развитието и на базови математически умения - на една от страните на кубчетата децата имат възможност да се упражнят да броят от 1 до 10. За още по-интересна игра, с изображенията на четвъртата страна на кубчетата ще можете да подредите пъзел, на който животните управляват превозните средства! Зайко кара колело, жирафът е пожарникар, бухалчето управлява вертолет и т.н.

 

Децата могат да построят висока кула с височина 106 см с десетте кубчета, а след това да я бутнат и така отново и отново. За по-лесно и удобно съхранение, всички кубчета могат да бъдат грижливо прибрани едно в друго.Играчкaта развива фината моторика, наблюдателността и въображението на малкото дете. В процеса на игра то ще се запознае с животните, ще подрежда пъзел, ще се опита да брои и ще научи числата от 1 до 10.Картонените кубчета "Превозни средства" на Tini Toys са изработени от материали с отлично качество, а освен това са подходящи и за подарък.

24,90 лв.
Базова цена: 24,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
1+
Размер
15 х 15 x 15 см
Материал
Картон
Тегло
1,020 кг
Размер на опаковката
15 х 15 x 15 см
Брой части
10
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.