Кучето Джаф, комплект от шест дървени пъзела Woody

  • Марка: Woody
  • Кат. номер: 90016

Кучетата са едни от любимите животни на децата. Този забавен комплект от 6 дървени пъзела от по три части е подходящ за най-малките деца.

 

Те ще имат възможност да сменят дрехите и настроението на кучето Джаф. То ще бъде футболист или каубой, когато е студено Джаф ще облече топли дрехи, а когато стане време за сън, любимото куче ще сложи своята пижамка.

 

Понякога кучето Джаф ще бъде тъжно, друг път - замислено, сънено, щастливо. Шестте главички в комплекта изразяват шест различни емоции.

Капакът на дървената кутия служи за рамка, на която детето може да подреди различните пъзели на кучето Джаф, като съчетава дрехите и избира една от шестте глави с различни емоции.

Този комплект на Woody дава възможност за различни игри, в които детето ще се научи да разпознава и изразява емоции, да научава и съчетава елементи от облеклото, да подрежда първите си пъзели. В същото време ще упражнява фините моторни движения и ще научава нови думи, което ще спомогне за развитието на речта и обогатяването на речника му.

15,60 лв.
Базова цена: 15,60 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
1+
Размер
13 х 13 x 4 см
Материал
Дърво
Тегло
0.200 кг
Размер на опаковката
13 х 13.5 х 4 см
Тегло с опаковката
0.250 кг
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.