Кубче Cayro - Yupo 2x2x2

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: YJ8309

Обичате ли да редите кубчета на Рубик и подобни на тях логически игри? Искате ли да подарите на детето си кубче, лесно за редене, с което да започне да се учи?

 

Играта с кубчето Yupo на испанската компания Cayro е интересно предизвикателство и веднага ще прикове вниманието както на децата, така и на възрастните. Кубчето е изработено от висококачествени материали, то може да се подрежда отново и отново.

 

Кубчето Yupo стимулира развитието на ценни качества и умения у децата и ще подобри тяхната концентрация, координация, фокусиране и логическо мислене. Играта с това кубче е истинско удоволствие, а освен това тя подобрява фината моторика и ще провокира децата да бъдат по-изобретателни, креативни и да развиват своето въображение.

15,90 лв.
Базова цена: 15,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
6+
Размер
5 х 5 х 5 см
Материал
Пластмаса
Брой играчи
1
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.