Кубче Cayro - "Mirror", 3x3x3

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: YJ8321

Кубът е познат от много години насам. Той е част от забавленията както за децата, така и за възрастните.

 

Не малко от хората намират успокоение, докато го държат в ръце и се опитват да сглобят точно онази форма, която въображението им е родила в този момент.

 

Това наше предложение се отличава значително от останалите. То не е толкова цветно, колкото другите в каталога, но това съвсем не означава, че интересът към него не е на високо ниво.

 

Редица са положителните въздействия на играта с куба върху вас и вашите малки наследници. Той способства изключително много подобряване координацията между очите и ръцете и същевременно с това увеличава бързината на реакциите. Децата се научават да бъдат по-търпеливи, да проявяват воля, издръжливост и да подобряват своята памет.

 

15,90 лв. 13,51 лв.
Базова цена: 13,51 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
7+
Материал
Пластмаса
Размер на опаковката
11,5 x 17 x 7 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.