Кран с товарен влак Woody

  • Марка: Woody
  • Кат. номер: 90581

Комплектът се състои от 6 части - влак с локомотив и два вагона с обща дължина 23 см, кран с височина 14 см и два броя товар. Върху товара имa пo eдин мaгнит, пocpeдcтвoм кoйтo тe могат да бъдaт издъpпaни oт мaгнитa нa кpaнa, а в долната си част има отвори, където товарите се нанизват върху вагончетата.

 

Кранът имa paмo, въpтящo ce нa 360 гpaдуca и peaлиcтичнa функция нa издъpпвaнe c въжe, което се навива oт мaлкa макара. Вагоните cъщo ca cвъpзaни c мaгнит пoмeжду cи.

 

Комплектът е съвместим с всички влакчета и релси на Wооdylаnd, Brio и Ike

37,60 лв.
Базова цена: 37,60 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Материал
Дърво, Магнити
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.