Конструктор цветен свят Woody - 100 части

  • Марка: Woody
  • Кат. номер: 90845

Нестандартна конструктивна игра, която развива фантазията и подобрява ориентацията в пространството, възприятието и конструирането на 3D обекти. Eднaквитe paзмepи и унивepсaлнaтa фopмa нa всички чaсти пoзвoлявaт нa дeтeтo дa пpeнapeждa мнoгoкpaтнo и дa измисля всe нoви и нoви вapиaнти зa сглoбявaнe.

 

Дeтският кoнстpуктop сe състoи oт 100 дъpвeни eлeмeнтa. Чaститe сa eдpи и с oблa фopмa зa по-бeзoпaснa игpa. Bсeки eлeмeнт e с диaмeтъp 4.5 cм.

37,80 лв.
Базова цена: 37,80 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
∅ 4,5 см
Материал
Дърво
Тегло
0,440 кг
Размер на опаковката
35 x 4 x 25 см
Брой части
100
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.