Комплект за низане с фигурки от дърво, Jouéco - Градът

  • Марка: Jouéco
  • Кат. номер: 80060-2

Комплектът за нанизване на Jouéco запознава децата с превозните средства в града - линейка, полицейска кола, такси, училищен автобус, пожарна кола, както и с това кое превозно средство как се движи и къде отива.

Комплектът за игра развива фината моторика, координацията око-ръка и логическото мислене на децата.

Състои се от: 

- дъска, която е изработена от здрав картон.

- 7 фигурки за нанизване, изработени от дърво. Фигурките са достатъчно големи, за да е подходяща играчката за деца на 2 години.

- връв за нанизване, на единия край на която е закрепен знакът "Стоп", а на другия има дървена пръчица, която улеснява нанизването.

 

31,00 лв.
Базова цена: 31,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
2+
Размер
24.5x20.5x3 см
Материал
Дърво, Картон
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.