Комплект за изследователи Discovery Basics EK10

  • Марка: Levenhuk
  • Кат. номер: 79659

Комплектът Discovery Basics EK10 включва шест принадлежности - компас, термометър, огледало, лупа, свирка и фенерче. Това е страхотен комплект за изследователи и туристи. Неговата функционалност ще осигури завършеност на всеки многодневен преход и ще помогне да решите много от възникващите ежедневни задачи. Това е компактно устройство, предлагащо конструкция с разделен корпус, което изисква батерии за захранване на фенерчето.

 

Устройството се състои от три елемента. Малкото огледало и свирката са в краищата на първия елемент: можете да подадете сигнал при спешен случай и да посочите настоящото си местоположение. Вторият елемент има малка кръгла лупа за наблюдение на малки обекти и за четене. Това помага при разчитане на карти и изследване на детайлите на света около вас. Третият елемент включва компас за ориентиране, термометър за проверка на метеорологичните условия и фенерче за даване на светлинни сигнали и осветяване на пътя.

 

Discovery Basics EK10 е многофункционален инструмент, който е полезен за любителите на дейности на открито.

 

Основни характеристики:

  • Шест полезни устройства в един инструмент
  • Разделен корпус и удобна за пътуване конструкция
  • Идеалният избор за изследователи и туристи

 

discovery_logo_02

Каналът Discovery Channel информира, забавлява и вдъхновява своите зрители по цялото земно кълбо за света в цялото му разнообразие и предизвикваща удивление същност. Като предлага на милиони хора възможността да го открият и да задоволят любопитството си, Discovery предлага интригуваща комбинация от истории в различни жанрове, включително наука и технология, изследване, приключения, история и дълбоки задкулисни проблясъци за хората, местата и организациите, които оформят и споделят света, в който живеем.

С гордост представяме серията оптични продукти Discovery, произведени от Levenhuk и одобрени от Discovery.

Discovery_Explorer_Kit_Basics-EK10-Product_Manual.pdf
8,49 лв.
Базова цена: 8,49 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
4+
Тегло
0,045 кг
Размер на опаковката
10 x 3 x 3 см
Гаранция
2 години
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.