Комплект от две класически игри Cayro - "Не се сърди човече и Гъска"

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C843

Светът на пиратите от край време е представлявал интерес за всеки малък откривател, стремящ се към това да се докосне отблизо до всички онези съкровища и тайни, които носят със себе си смелите морски крадци. Ако искате да запознаете детето си с тайнствените пирати и техният живот, то сега е моментът да грабнете комплекта от двете класически дървени игри - Не се сърди човече и Гъска. Сега те са особено забавни, защото ще потопят малчуганите в чудния свят на пиратите.

 

 

Две класически дървени игри в едно - Не се сърди човече и Гъска

 

Истината е, че и двете игри са едни от най-забавните и предпочитани забавления, предлагани на пазара. Благодарение на тях, вашите момченца и момиченца ще отпият на огромни глътки емоции, любопитни факти и причудливи истории.

 

Играта е изработена от висококачествени материали, тя има дървено двустранно игрално поле и красиви дървени фигури, грижливо прибрани в текстилна торбичка.

 

Играта действа изключително благоприятно върху подобряване и развиване на редица качества у децата, като фина моторика, бързина, ловкост, сръчност, пространствено ориентиране и прочие.

 

 

За да успеете да се възползвате от целия потенциал на играта, то от вас се изисква да прочетете внимателно инструкциите на своите деца и да разкриете пред тях правилата, които да спазват, така че да преминат съвсем уверено към самото състезание, в които изобщо не липсва забавление.

42,90 лв.
Базова цена: 42,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
5+
Размер
29 x 29 см
Материал
Дърво
Размер на опаковката
29 x 29 x 3.5 см
Брой играчи
2, 3, 4
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.