Комплект "Направи сладки животни от вълна" Galt

  • Марка: Galt
  • Кат. номер: 1005431

С този интересен креативен комплект децата ви ще могат сами да изработят седем сладки и чаровни муцунки на животни от вълна с помощта на лесен метод за сплъстяване на вълната. За изработката им не са нужни игли и куки, а единствено топла сапунена вода и специалния инструмент - кошничка за сплъстяване на вълната, която е включена в комплекта.

 

Интересен и креативен, този комплект ще забавлява вашите Знайковци и Знайки, ще развие тяхните творческа фантазия, креативност и сръчност.

 

Следвайте стъпките, посочени в цветната схема в комплекта и ще превърнете цветните вълнени нишки в чаровни главички на животинчета. Дайте живот на меките вълнени топчета, като ги апликирате и украсите. Поставете им нослета, човки, ушички и, разбира се, очички.

 

Комплектът включва:

  • 7 цвята вълна;
  • цветни вълнени парченца плат за апликация и декорация на животните;
  • кошничка за сплъстяване на вълната;
  • пласмасови габърчета за очички;
  • лепило;
  • цветна схема-упътване.

 

24,90 лв.
Базова цена: 24,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
5+
Материал
Текстил, Пластмаса
Тегло
0,210 кг
Размер на опаковката
20 x 20 x 5 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.