Къща за кукли Educo

  • Марка: Educo
  • Кат. номер: E525016

Куклите са едни от най-древните детски играчки. Куклата може да бъде въплъщение на самото дете и по този начин му помага да изрази и разбере себе си, а също така и другите.

 

Ролевата игра помага на децата да развият социалните си умения, като упражняват общуването между хората и се учат на грижа към околните. Това изгражда у тях чувство на отговорност, а също така и подпомага възпитанието и добрите маниери. Освен това децата се научават да проявяват разбиране и съчувствие, като по-добре вникват в чувствата на другите и в причините, които ги пораждат, което развива емоционалната им интелигентност. Ролевите игри също така подпомагат развитието на въображението посредством сценариите и историите, които децата измислят, докато играят. Това подпомага и развитието на езиковите и говорните умения и обогатява детския речник.

 

С дървената къща на Educo детето може да изследва семейния живот и да се превърне в креативен интериорен дизайнер! Къщата за кукли е направена от брезов шперплат и е с размер 80 x 42 x 56 см. Опакована е като плосък пакет и е лесна за сглабяне. Аксесоарите не са включени и могат да бъдат поръчани допълнително.

260,00 лв.
Базова цена: 260,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
80 x 42 x 56 см
Материал
Брезов шперплат
Тегло с опаковката
6,700 кг
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.