Kартонени кубчета за най-малките с дървени животни Lelin

 • Марка: Lelin
 • Кат. номер: L10295

Къде живее кучето? Как прави прасенцето? Това са въпроси, които всеки родител задава на детето си, за да може то да научи повече за животните и за света около тях. Всеки от нас преминава през етапа на опознаване на животинския свят, а животните от фермата са едни от най-интересните за децата.

 

Картонените кубчета на Lelin toys са една изключително функционална играчка. Тя може да се използва за получаване на различна информация, като английски думи или умението за броене.

 

Всяко кубче има 5 страни, всяка от които носи любопитна информация за децата:

 • От първата страна е входът за дома на домашния любимец с неговото английско име, което улеснява детето ви да научи основите на този важен език. Входовете към къщите имат различни форми.
 • В горната част на кубчето има номер на английски език.
 • От лявата страна има арабски номер със съответстващото количество зеленчуци, например 1 - 1 патладжан и т.н. Това е добър начин да научите вашия Знайко или Знайка да брои.
 • Дясната страна съдържа илюстрация, която е свързана с животното, например за кучето това е любимата му закуска - кокали, за прасенцето - любимото му забавление - кал за поливане. Това ще позволи на детето да изобрази правилно животинския свят и да научи повече за навиците на животните.
 • На последната страна на кубчетата има картина с животно, подходящо за дадена къща, но като подредите блоковете в пирамида, тези отделни снимки ще образуват едно голямо цяло, представящо живота във фермата.

 

Всички кубчета и животни могат да бъдат подредени от детето в различни конфигурации. То може да ги подреди в кула или да си играе с тях самостоятелно, създавайки собствена ферма, където всяка фигура има своя собствен дом.

 

Накрая може да прибере кубчетата едно в друго, защото всяко следващо кубче е по-малка от предишното. По този начин детето научава връзката между обектите. Играта с кубчетата на Lelin е много забавна за малкото дете и е прекрасна образователна играчка.

 

Комплектът включва:

 • 6 картонени кубчета - къщички;
 • 6 дървени фигурки на животни: куче, зайче, лисичка, патица, прасенце и крава.

 

Размер на малкото кубче: 7 x 7 см
Размер на голямото кубче: 12 x 12 см
Височина на кулата след подреждане на всички кубчета едно върху друго: 57.5 ​​см.

31,90 лв.
Базова цена: 31,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
1+
Размер
12 x 12 см
Материал
Дърво, Картон
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

 • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

 • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.