Kартонени кубчета за най-малките с дървени превозни средства Lelin

  • Марка: Lelin
  • Кат. номер: L10339

Автомобилите са страст на Вашето дете? Това е комплект с картонени кубчета, с които, освен че може да се подреди кула и различни изображения, във всяко кубче може да се паркира едно от шестте дървени автомобилчета, включени в комплекта.

 

Картонените кубчета на Lelin toys са една изключително функционална играчка. Малките любители на автомобили ще могат да играят със шестте превозни средства, включени в комплекта - линейка, пожарна, полицейска кола, училищен автобус, боклукчийска кола и такси. Те ще научат за какво служат тези превозни средства, ще могат да подреждат кула или изображения с кубчетата.

 

Всяко кубче има 5 страни, всяка от които носи ценна и интересна информация за децата:

 

  • От едната страна е входът за сградата на превозното средство - болница, пожарна станция, полицейско управление, училище, автосервиз. Входовете към сградите имат различни форми.
  • Можете да подредите цял път с превозните средства едно след друго.
  • Дясната страна съдържа илюстрация, която е свързана с превозното средство, например за пожарния камион това ще е пожарникар с маркуч, за линейката - болен на инвалидна количка и т.н. Така детето ще научи повече за това за какво служат превозните средства.

 

Цветът на всяко кубче съответства на цвета на превозното средство. Така децата могат да учат и цветовете и да търсят еднакви такива.

 

Най-накрая може да скрие чашките една в друга, защото всяка следваща е по-малка от предишната. По този начин детето научава връзката между обектите. Играта с кубчетата на Lelin toys е много забавна за малкото дете и ще бъде прекрасна образователна играчка.

 

Комплектът включва:

 

  • 6 картонени кубчета - сгради;
  • 6 дървени фигурки на превозни средства: такси, пожарна, полицейска кола, училищен автобус, боклукчийска кола и линейка.

 

Размерът на малкото кубче е 7 x 7 см, а на голямото - 12 x 12 см. Височината на кулата след поставянето на всички кубчета е 57.5 ​​см.

37,90 лв.
Базова цена: 37,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
1+
Материал
Дърво, Картон
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.