Интерактивна книга с Augmented Reality, HoloToyz - Домашни любимци

  • Марка: HoloToyz
  • Кат. номер: B18-P

Тези сладки домашни любимци на пръв поглед изглеждат съвсем нормални, но, когато ги сканираш с приложението на HoloToyz, те "изскачат" върху страниците на книжката и те подканят да играеш и учиш с тях!

 

Магията на тази книжка е постигната с помощта на технологията Augmented Reality - обогатена/надградена реалност. Сканирай страниците с безплатното приложение на HoloToyz и 2D илюстрациите ще оживеят в 3D анимации със звук и субтитри, с които детето ще учи по ангажиращ и забавен начин. Ще може дори да играе с кученца, котенца, рибки и зайчета - като ги накара да се въртят, премятат и издават звуци.

 

Това обаче не означава, че книжката няма да е забавна и само като книжка... Някои от животните които ще срещнеш тук: голдън ретрийвър, котка, златна рибка ...

 

Книгата е на английски език и има 24 страници, направени от твърд картон.

19,90 лв.
Базова цена: 19,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
4+
Размер
17.8 x 17.8 см
Материал
Картон
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.