Играчка за ранно развитие Vilac - "Исландия"

  • Марка: Vilac
  • Кат. номер: 8510
Открийте тази оригинална играчка за ранно развитие с триъгълна форма, която ще придружава вашето дете през първите му години.
 
Тази дървена играчка за ранно развитие може да се постави като палатка или във вертикално положение и е пълна с изненади за развиване на двигателните умения на децата: зъбни колела за активиране, малки глави за въртене, бухал и лисица за пътуване, снежен цилиндър за въртене, мъниста и облачета, които да се движат на връв, парчета, които да се вписват... Нещо, което да събуди любопитството на бебетата, докато развива остротата на зрението, концентрацията и фината им моторика.
 
Тази игра за ранно развитие е направена по дизайн на Michelle Carlslund от френската фирма Vilac.
85,00 лв.
Базова цена: 85,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
1+
Размер
23 x 37 x 21 см
Материал
Метал, Дърво
Размер на опаковката
23 x 37 x 23 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.