Играчка за дърпане и нанизване Калинка - "Spring Garden", Orange Tree Toys

  • Марка: Orange Tree Toys
  • Кат. номер: OTT09244

С тази красива дървена играчка за дърпане с подреждащи се арки на принципа на Дъгата по Монтесори малките Знайковци и Знайки ще си направят сладка малка калинка!

 

Със своите 6 подреждащи се една над друга арки, всяка от които красиво и ярко боядисана, с увеличаващ се брой точки на всяка, тази образователна играчка е страхотна за поставяне на основите на броенето, развитие на логическото и пространственото мислене, фината моторика, а също така и за разпознаване и изучаване на формата и размера. С памучна връвчица за дърпане на калинката, тя е идеална за насърчаване на движението, координацията, общата моторика и дългоочакваните първи стъпки!

 

Този продукт е изработен от FSC® - сертифицирана дървесина. Избирайки този продукт, вие подкрепяте отговорното управление на световните гори.

 

Този продукт се предлага в красиво проектирана, напълно рециклируема опаковка.

        

  • изработени от устойчиво-добита дървесина
  • изцяло без пластмаса
  • 100% рециклируема опаковка
  • проектирани във Великобритания
48,90 лв.
Базова цена: 48,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
1+
Размер
27 х 7,5 х 12,5 см
Материал
Дърво
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.