Игра за подреждане и баланс с дървени фигурки Pino - Кула Дженга

  • Марка: Pino
  • Кат. номер: 5971

Кулата за баланс на Pino е настолна игра за двама и повече играчи, състояща се от 8 диска, 36 дървени цветни цилиндъра и зарче. Тя учи децата да мислят логически и да планират ходове, развива вниманието, концентрацията, социализацията. 

 

Елементите на кулата могат да бъдат част от играта и с други играчки, защото в нея децата могат да видят многоетажна сграда, Наклонената кула в Пиза... и безброй други неща, които само те крият във въображението си!

 

С кулата детето тренира фината си моторика, учи цветовете (и числата, докато брои частите на кулата), балансира, докато подрежда отделните части.

 

Правилата на тази игра са подобни на правилата на играта Дженга: 

- Постройте кула от всички карти и цилиндри. Редувайте се да хвърляте зара с цветовете. Всеки трябва да извади от кулата фигурка в цвета, който му се е паднал на зарчето.

- Губи този, който събори кулата.

 

Височината на построената кула е 31.2 см.

34,80 лв.
Базова цена: 34,80 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
18.3 x 4.5 x 10.5 см
Материал
Дърво
Брой играчи
2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.