Игра за подреждане и баланс с дървени фигурки, Lucy&Leo - Кула с цветове и животни

  • Марка: Lucy&Leo
  • Кат. номер: LL284

Помогнете на животните да намерят своето място на картите в съответствие с цвета им и постройте кула!

 

Тази забавна игра помага за развитие на пространственото и логическото мислене, а също така и на фината моторика на децата. 

 

Можете да играете двете основни игри с комплекта ("Неразрушимата кула" и "Цветна кула"), както и да измисляте свои собствени сценарии!

 

Правила

 

Игра "Цветна кула"

Изберете карта и поставете върху кръгчетата на нея 4 фигурки на животни в съответните цветове. Поставете на втори ред нова карта и отново подредете фигурки, следвайки зададените цветове. Редете "етаж" след "етаж", докато не свършат картите или докато кулата не падне.

Може да следвате поредността на числата, написани на картите или да изберете свой ред. Може да се опитате (поне за част от нивата) да групирате животните от един вид на съответното ниво – напр. „етаж“ на крокодилите, „етаж“ на лъвчетата и т.н.

 

Игра "Неразрушимата кула"

Правилата на играта са подобни на тези на играта Дженга.

Постройте кула от всички карти и фигури. Редувайте се да хвърляте зара с цветовете. Всеки трябва да извади от кулата фигурка в цвета, който му се е паднал на зарчето. Губи този, който събори кулата.

 

В комплекта са включени:

- 9 карти с цветове с размер 13 x 13 cm,

- 36 дървени фигурки на животни с размер 4.5 x 4 x 3 cm,

- 1 зарче с размер 3 x 3 x 3 cm.

65,00 лв.
Базова цена: 65,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Материал
Дърво
Размер на опаковката
14 x 25 x 14 см
Брой играчи
2+, 1
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.