Игра за под Cayro - "PARCHIS, Не се сърди човече"

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C160

 

Игра Гигантско PARCHIS – какво да научим за нея?

Голяма и цветна, играта е предназначена за под. Тя позволява с нея да се играе, както на открито, така и в закрити помещения. Украсена с ярки, пъстри и шарени картинки, тя привлича греещите от щастие детски очички право към себе си.

 

Водоустойчивата плоскост, върху която се играе, позволява да се пере, което служи като допълнително успокоение на родителите.

 

Правилата на PARCHIS са подобни на известната по света игра Не се сърди човече или Ludo. Играта позволява да се използва от 2-4 играчи. В комплекта са включени всички онези инструкции, от които се нуждаят най-малките, за да пристъпят към своите часове на забава.

 

Играта спомога за подобряването както на математическите умения на малчуганите, така и за подсилване на тяхната увереност.  Подсилва зрителното възприятие и способства за развитие на двигателните умения.  Подобрява концентрацията и координацията между очите и ръцете. Развива креативността и въображението.

 

Играта съдържа:

  • водоустойчиво игрално поле;
  • 16 пулчета;
  • зарче.
33,90 лв.
Базова цена: 33,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
5+
Размер
100 x 100 см
Материал
Дърво, Метал
Размер на опаковката
33 x 35 x 5.5 см
Брой играчи
2, 3, 4
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.