Игра за под Cayro - "Гигантски Крис Крос"

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C162

Смело можем да заявим, че това е едно от най-атрактивните забавления, появявали се някога в развлекателната индустрия. Лесно можете да накарате детето ви да засияе от щастие, подарявайки му възможността да прекара безценно време в компанията на най-добрите си приятели, докато развива ценни качества и умения.

 

Голямата, цветна, шарена и пъстра плоскост, украсена с очарователни илюстрации на морски животни, успява да привлече погледите право към себе си. Плоскостта е водоустойчива и родителите имат възможността да се грижат за поддръжката на хигиената й. Това позволява играта да се ползва както в закрити помещения, така и на открити пространства.

 

Инструкциите и правилата за игра са включени в комплекта. Те са изключително лесни за възприемане и изключват изцяло вероятността да бъдат неразгадани.

 

Хвърляйки заровете, децата разбират къде да поставят своите ръце и крака.Играта съдържа:

  • водоустойчиво игрално поле;
  • 2 зарчета.
29,90 лв.
Базова цена: 29,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
5+
Размер
100 x 100 см
Материал
Пластмаса, Картон
Размер на опаковката
33 x 35 x 5.5 см
Брой играчи
2, 3, 4
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.