Игра за под Cayro - "Гъска"

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C158

Игра за под Гъска – какво да знаем за това забавление?

Това е класическа, абсолютно водоустойчива  игра, която позволява да се ходи върху нея. Всеки един детайл може да се пере, което е страхотно успокоение за взискателните родители.

 

Забавлението е подходящо за игри както на открито, така и на закрито. Това, както и сами можете да предположите, го определяте вие, спрямо личната ви преценка.  Малките откриватели ще се потопят в завладяващата игра и гарантирано ще прекарат няколко часа, посветени на нея, докато развиват ценни качества и умения.

 

Те лесно и бързо ще се докоснат до основните правила на една от най-класическите игри за всички времена.

 

29,90 лв.
Базова цена: 29,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
5+
Размер
100 x 100 см
Материал
Пластмаса, Картон
Размер на опаковката
33 x 35 x 5.5 см
Брой играчи
2, 3, 4
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.