Игра за баланс Woody - Кулата в Пиза

  • Марка: Woody
  • Кат. номер: 91354

Виждали ли сте Наклонената кула в Пиза, строена цели два века? Ако не сте, то непременно прочетете интересната ѝ история! Разберете защо се е наклонила още при строителството на втория етаж, но въпреки това е завършена и сега е един от символите на Италия.В тази увлекателна игра за баланс обаче първоначално ще трябва да построите една съвсем изправена кула. Препоръчително е играта да се играе от двама души, но могат да се включат и повече играчи. След като кулата е "изградена", играч хвърля зара и изважда тухличка с цвета, който му се е паднал. Така, с намаляването на броя на тухличките, постепенно кулата добива вида на Наклонената кула в Пиза. Който я събори първи, губи играта.

 

Тази забавна образователна игра подпомага развието на координацията ръце-очи, фината моторика, както и стратегическото мислене. 

27,90 лв.
Базова цена: 27,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Размер
18 х 11.3 х 5.3 см
Материал
Дърво
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.