Игра с карти и зарове Vilac - "Направи рецептата"

  • Марка: Vilac
  • Кат. номер: 2164

Тази забавна игра със зарове е подходяща за деца на възраст над 3 години.

 

Правила:

 

На всеки играч се раздават 3 карти с рецепти. Целта е да се направят комбинации, които отговарят на картите с рецепти със заровете. Играчите се редуват да хвърлят заровете. Всеки играч има 3 хвърляния на всеки ход. Играчът може да хвърля всички или само някои от заровете отново с всяко хвърляне. Ако играчът направи комбинация, която съвпада с една от неговите карти с рецепти, той печели картата и обръща нова карта. Победител е първият играч, който спечели 10 карти с рецепти.

 

Комплектът включва:

 

  • 4 зарчета
  • 55 карти с рецепти
20,00 лв.
Базова цена: 20,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Материал
Дърво
Размер на опаковката
18 х 16,5 х 4 см
Брой играчи
2, 3, 4, 6, 5
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.