Игра с дървени пръчици Микадо, Cayro

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C853

Спомняте ли си играта Микадо от Вашето детство? Търсите игра, която да развие координацията, прецизните движения и фината моторика на Вашите деца? Искате да прекарате забавни часове с приятели или с Вашето семейство? Испанската компания Cayro предлага класическата игра Микадо с дървени пръчици.

 

Микадо е интересна игра с дървени пръчици, която развива наблюдателността и двигателните уменията на децата. Децата я обожават, но тя е забавна и за възрастните.

 

Играта съдържа 26 дървени пръчици, маркирани с различни цветове. Правилата на играта са лесни. Подредете пръчиците вертикално, придържайки ги с ръка и след това ги разпръснете на масата. Можете да ги хвърлите и хоризонтално, като се стремите да оформят кръг. Всеки играч трябва да издърпва дървените пръчки една по една, без останалите да помръднат. Прецизно упражнение, което изисква концентрация и сръчност. Всяка пръчка, в зависимост от цветовете си носи различен брой точки. Победител е този играч, който събере най-много точки в края на играта.

 

Тази игра може да бъде споделена с приятели и със семейството. Тя ще Ви гарантира забава и усмивки. Микадо е чудесна за стимулиране на сръчността, координацията и концентрацията на децата. Подходяща е както за деца, така и за възрастни. Може да се играе от двама или повече играчи. Времето за една игра е около 15 минути.

 

13,90 лв. 11,81 лв.
Базова цена: 11,81 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
6+
Материал
Дърво
Тегло
0,400 кг
Размер на опаковката
6 x 6 x 32 см
Брой играчи
2, 3, 4, 6, 5
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.