Игра "Руми класик" за шестима Cayro

  • Марка: Cayro
  • Кат. номер: C712

Обичате ли настолните игри? Искате ли да прекарвате повече време с децата си? Търсите ли начин децата ви да се забавляват и учат едновременно? Представяме Ви играта Руми Класик, с която децата ви лесно ще упражняват логическото си мислене и въображение. 

 

Играта е създадена за 2 до 6 души, така че можете да я играете със семейството и приятели.Правила на играта:

 

1. За да започнете играта, обърнете всички плочки на масата. Всеки играч тегли по 1 плочка. Играта започва този, който изтегли плочка с най-малко число.

 

2. Започвайки играта, всеки участник трябва да изтегли определен брой плочки:

- за игра от двама души трябва да отделите 106 от плочките в четирите от шестте цвята и да добавите 2 жокера. Всеки от играчите започва играта изтегляйки по 10 плочки.

- при игра с 3-ма или повече души, се играе с всички плочки и жокери и всеки от играчите, трябва да изтегли по 7 плочки. 

 

3. След като сте изтеглили плочките си, ги сложете на поставката си, без да ги показвате на останалите. Всеки играч има три възможности, когато е на ход: да изтегли плочка, да пропусне ход или да сложи групирани плочки на масата.

 

4. Целта на играта е да останете с най-малко или без плочки в ръката си. Плочките се групират по 3 или повече. Можете да групирате плочките по пореден номер от един цвят или от един и същи номер с различни цветове. Жокерите могат да заместят плочка по цвят или номер. Във всяка група плочки може да се използва само 1 жокер. Плочките, които са ви останали и не можете да комбинирате се казват "Deadwood". Тези плочки добавят по 10 точки, които трябва да запишете на всеки играч.

 

5. Играта печели, този който е групирал всичките си плочки или този с най-малко останали единични плочки.

54,90 лв.
Базова цена: 54,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
8+
Материал
Пластмаса
Размер на опаковката
35 x 25 x 4,5 см
Брой играчи
2, 3, 4, 6, 5
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.