Игра бинго "Животни" Vilac по дизайн на Ingela P. Arrhenius

  • Марка: Vilac
  • Кат. номер: 7621

Представяме ви новата игра на френската фирма Vilac бинго с животни по дизайн на Ingela P.Arrheus.

 

Играта съдържа 4 животни, всяко от които може да бъде разделено на 4 части: тяло, глава, крак и опашка, както и игрална дъска с рулетка.

 

Правилата на играта са прости: Първо си избирате животно, с което ще играете, като целта на играта е да "съберете" животното си преди останалите играчи. На всеки ваш ход завъртате стрелката и можете да използвате "частта" от животното, която ви се е паднала. Ако попаднете на квадрат, трябва да пропуснете вашия ход, а ако се паднете върху жокер, можете да вземете произволна част от вашето животно. 

48,00 лв.
Базова цена: 48,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Материал
Дърво
Размер на опаковката
16,5 x 9 x 16,5 см
Брой части
2, 3, 4
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.