Голяма дървена ферма за игра Woody

  • Марка: Woody
  • Кат. номер: 90788

Детето ви обича ли животните? Тази дървена конюшна с кравеферма включва фигурки на хора и животни, с които детето ви ще може да си представи един ден във фермата. Всяко дете, което обича животните, би се радвало да има такава ферма, с която да играе.Играта с животни е една от най-предпочитаните от децата. Дървената ферма за деца ще им предостави часове забавление!
Те ще се справят със сглобяването на своята ферма, въпреки големия брой части. Бъдете сигурни, че няма да се нуждаят от вашата помощ!

 

Това, от своя страна, ще стимулира тяхната самостоятелност и ще ги превърне в уверени личности още от ранна възраст. Не е ли това мечтата на всеки родител?

 

Комплекът включва ферма, стопани, коне, крави, овце и прасета и инструменти на фермера.

 

Посочената цена е за един комплект.

181,90 лв.
Базова цена: 181,90 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
3+
Материал
Дърво
Размер на опаковката
61 х 39 х 15 см
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма), както и начина на плащане (наложен платеж или банков превод).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.