Голям пъзел Woody - "Веселото влакче", в кутия

  • Марка: Woody
  • Кат. номер: 93102
Голям пъзел "Веселото влакче" в кутия е забавен пъзел за най-малките!
 
 
Около 2-годишна възраст децата започват да проявяват интерес към пъзели. Добре е да подберете такива, които са максимално опростени и с възможно най-малък брой части. Този модел се състои от 14 части, като децата трябва да съединят две части, за да получат вагон и товар.
 
 
Пъзелът е направен така, че частите се различат по цветове. На всяко вагонче има написана цифра, като целта е запознаване на децата с тези елементи и с цифри.

 

Пъзелите са полезни с това, че развиват детската логика и мислене. Освен това те тренират тяхната прецизност, спокойствие, търпение, способност за съсредоточаване и фина моторика.

 

19,60 лв.
Базова цена: 19,60 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Начини на плащане
Характеристики
Препоръчителна възраст
2+
Размер
Дължина 108 см
Материал
Дърво
Доставка

Доставката се извършва в рамките на 2-4 работни дни в зависимост от избраните продукти, начин на плащане и вид куриерска услуга. Поръчки, направени след 14:00ч. се обработват на следващия работен ден.

 

Моля, имайте предвид, че при избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената на сайта банкова сметка.

 

Доставката може да бъде извършена от Speedy или Econt по ваш избор.

 

Цената на доставката зависи от размерите и теглото на избрания продукт, посочения от вас адрес и избора на куриерска услуга - куриерска компания и вид услуга (до врата или до офис на куриерска фирма).

 

За поръчки на стойност над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА

 

Освен доставка с куриерска компания, имате възможност да вземете сами поръчката си от склад в гр. София, ж.к. „Младост 2“. Вземането на поръчката от склад е БЕЗПЛАТНО.

 

  

Начини на плащане

Можете да платите закупените от www.Znaiko.bg продукти по един от следните начини:

 

  • Наложен платеж – цената на закупените продукти и доставката се заплащат при получаване на пратката, директно на куриера.

 

  • Банков превод – при заплащане по банков път сумата се заплаща предварително с превод към:

 

Получател: НИГАНИ ООД

Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

IBAN: BG05UNCR70001520104537

BIC: UNCRBGSF

 

Молим, в Основание за плащане да посочвате номера на поръчката си с цел по-лесна обработка!

При избор на плащане по банков път избраните от вас продукти ще бъдат предадени на куриер след превеждане на общата сума на поръчката по посочената тук банкова сметка.